Afhold din fest eller dit firmaarrangement i sønderjyske historiske rammer. 

Folkehjem

Vi har altid en masse spændende arrangementer i gang på Folkehjem, og er du nysgerrig, så kan du følge med både her på siden og på vores Facebook. 
 
kalenderen her kan du se alle planlagte arrangementer, og på Facebook opdaterer vi løbende med spændende nyheder og billeder fra alle vores arrangementer. 
 
Har du spørgsmål til os, så kan du selvfølgelig altid ringe til os på telefon 74 62 28 48 eller skrive til os via kontaktformularen her.
Afspil video

Vælger du at holde din fest hos Folkehjem i Aabenraa – eller i daglig tale ”Folkehjemmet”, sikrer vi, at det bliver en god oplevelse for både dig og dine gæster. Vi har lokaler, hvor bordopstillingen kan indrettes alt efter dine ønsker - kun fantasien sætter grænser. Kontakt os for at høre, hvordan vi kan afvikle netop dit arrangement.

Afhold dit arrangement i historiske rammer, hvor alle mødelokaler har dagslys, komfortable stole og moderne AV-udstyr. Se mere under ”lokaler” hvor kapaciteten og faciliteterne på de forskellige lokaler fremgår. Kontakt os hvis du skal have planlagt afholdelse af et firmaarrangement.

Vi vil gerne være kendt for at være et folkeligt hus i sønderjyske historiske rammer, som rummer alle de mangeartede kulturelle oplevelser, som vores område her i Grænselandet byder på. Intet er for småt og intet er for stort. Kontakt os for at høre, hvordan vi kan afvikle netop dit arrangement.

BEGIVENHEDER

Vælger du at holde din fest – hvad enten det er konfirmation, rund fødselsdag eller bryllup – hos Folkehjem i Aabenraa, sikrer vi, at det bliver en fantastisk oplevelse for dig og dine gæster. Kontakt os og vi vender tilbage til dig med et godt tilbud.