Nye indlæg

FOLKEHJEM RESTAURANT OG KURSUSCENTER - HADERSLEVVEJ 7, 6200 AABENRAA - TLF.: 74 62 28 48/

Frank  tlf:40163038 Anette tlf:29214867

 

Foredrag - Positivitet der virker

25-06-2017

Over 250.000 tidligere deltagere og mere end 3.000 arbejdspladser kan ikke tage fejl. Få ekstra livsglæde, energi, positivitet og arbejdsglæde.

Kom til et brag af et foredrag med Carsten Sommerskov, der virkelig gør en forskel.

Den 24. oktober i Aabenraa kl. 19 – 21.30 skal du bare ikke blive hjemme.

En spændende aften med Danmarks førende underviser i positiv tænkning gennem mere end 25 år.

Hvordan bevarer vi glæden, optimismen og arbejdsglæden?

Der er god grund til at være negativ for tiden: Politikerne, fyringer, finanskrise, global opvarmning, terrortrusler, svigermor, chefen, partneren eller mangel på samme m.m. Så hvorfor tænke positivt? Kunne det tænkes, at dem der er positive klarer sig bedst og også lever længere?

Ugens tilbud.

Lær at skrue ned for stress, tristhed og andre ubehageligheder og skru op for ekstra selvværd, selvtillid, overskud og trivsel.
Vil du tage dig sammen til at motionere, holde op med at spise slik eller ryge, skabe et bedre arbejdsmiljø for dig selv og dine kolleger. Vil du skrive SUCCES PÅ ALLE LIVETS OMRÅDER kun med store bogstaver?

Snyd kollegerne, chefen, familien, naboen og kom først. Spring over i livets kø. Drop janteloven og lev dine drømme.

Få opskriften!

Carsten Sommerskov har metoder til det hele - og han er selv et levende bevis på, at det kan lade sig gøre: Fra at hade motion blev han maratonløber. Fra sliknarkoman til ikke at have rørt slik i mere end 12 år (uden at savne det).

Hvem ka’?

Carsten Sommerskov har prøvet modvind: Han tabte 5.5 mill. kroner på Roskilde Banks gode råd og alligevel formåede han at beholde sit positive og gode humør på trods af at hele pensionsopsparingen dermed var væk.

P.S. Udnyt chancen

Carsten Sommerskov er flyttet tilbage til Danmark efter at have boet 3 år i Californien - mød ham på hans kommende Danmarksturné.

P.P.S. På denne aften får du virkelig motioneret lattermusklerne og samtidig får du konkrete metoder der virker med hjem. Så det er nu du skal skynde dig at købe en billet inden der bliver udsolgt, for flere måtte gå forgæves sidste gang Carsten Sommerskov var på turné i Danmark.

Køb billetter til kun 200 kr. pr. stk. på